Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

14...ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ

 
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
ΛΟΡΕΝ ΜΑΙΡΑΛ
ΕΚΔΟΤΗΣ
΄ΨΥΧΟΓΙΟΣ
ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ
2011
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ
368
Καλοκαιρινές διακοπές… προσοχή: Έρχεται η Γουίνι!
Η Γουίνι τα πήγε περίφημα στο γυμνάσιο: απέκτησε δύο απίθανες κολλητές και ένα τέλειο –τις περισσότερες φορές– αγόρι. Και μια που η αποφοίτηση πλησιάζει με γοργά βήματα, η αντίστροφη μέτρηση για το λύκειο έχει αρχίσει. Όχι ότι της έχει γίνει εμμονή – αφού έχει ένα σωρό πράγματα να κάνει, σύμφωνα με τη λίστα της. Σπουδαία πράγματα, όπως το να βρει τι λαχταράει η καρδιά της, να βοηθήσει τον κόσμο και –α, ναι– να μεγαλώσει. Με τόσο πολλά πράγματα, ένα είναι σίγουρο: τα δέκα, τα έντεκα, τα δώδεκα και τα δεκατρία ήταν σημαντικά, βέβαια, αλλά τα δεκατέσσερα θα είναι απίστευτα!

Η ΛΟΡΕΝ ΜΑΪΡΑΚΛ γεννήθηκε στο Μπρέβαρντ της Βόρειας Καρολίνα το 1969. Σπούδασε αγγλική φιλολογία και ψυχολογία και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην αγγλική φιλολογία και τη δημιουργική γραφή για παιδιά και εφήβους. Έχει γράψει πολλά βιβλία, τα οποία έχουν βρεθεί σε κορυφαίες λίστες προτεινόμενων τίτλων, όπως οι ALA Best Books for Young Adults, Top Ten Youth Romances, Top Ten Books by Young Writers, αλλά και σε λίστες ευπώλητων βιβλίων. Σήμερα ζει στο Κολοράντο με τον άντρα της, τον Τζακ, και τους γιους τους, Αλ και Τζέιμι. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία ΕΝΤΕΚΑ ΚΑΙ… ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΕΣ, ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ… ΤΡΕΛΑΜΕΝΕΣ, ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΚΑΙ… ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΕΣ και ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΑΙ… ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.

1 σχόλιο:

  1. αυτο το βιβιλιο το λατρευω.Οπως και το ημερολογιο μιας ξενερωτης 1,2,3,4,5,3 1\2 και το ημερολογιο ενος σπασικλα 1,2,3,4,5,6,7,8 και τα αλλα.Ειμαι δωδεκα χρονων και μου αρεσουν αυτα τα βιβλια τρελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ μπορείτε να γράψετε τη γνώμη σας για το βιβλίο.